Social

2020-09-24, 10:30:09

75 de locuri de muncă, care pot fi accesate de olteni, prin serviciul EURES

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunţă, prin serviciul EURES, 75 de locuri de muncă vacante în străinătate. Cele mai multe sunt în Germania, în industria alimentaţiei. Se caută macelari, dar şi persoane care să lucreze la ambalarea produselor.

Germania caută printre olteni măcelari, lucrători producţie-ambalare şi operatori maşini pentru departamentele de producţie. În total, sunt puse la dispoziţia celor care sunt interesaţi să lucreze peste hotare 64 de locuri de muncă.

Norvegia oferă, de asemenea, opt locuri de muncă, în meseriile tâmplar şi vopsitor auto. Se solicită cunoaşterea limbii engleze. 

O altă ţară care oferă câteva locuri de muncă este Spania, care are nevoie de tehnicieni întreţinere parc eolian.

Persoanele din judeţul Olt, interesate de obţinerea unui loc de muncă în strîinătate, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-24 10:30:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...