Primăria Slatina premiază performanţa. Sute de sportivi, care au adus cinste oraşului în anul 2022, recompensaţi în cadrul evenimentului „Gala Laureaţilor”

Sportivii şi antrenorii care au obţinut performanţe remarcabile în anul 2022 sunt premiaţi şi în acest an de Primăria municipiului Slatina, în cadrul evenimentului „Gala Laureaţilor”, ce se va desfăşura în perioada 20-24 ianuarie. 2.000 de lei este cel mai mare premiu, care se acordă performerilor ce practică un sport olimpic şi care au cucerit aur la competiţii internaţionale. Atletul Andri Neagoe, tenismena Andreea Jifcu, boxerul Nicu Aron şi sportivii secţiei taekwondo de la Clubul CS Oltenia: Anisia Costea, Matei Nicorescu şi Mihai Prună, sunt performerii care vor primi suma maximă.

Sute de sportivi, dar şi antrenorii lor, vor fi premiaţi şi în acest an, de către Primăria municipiului Slatina, pentru performanţele remarcabile înregistrate în competiţiile internaţionale, dar şi naţionale. Valoarea premiilor este cuprinsă între 250 şi 2.000 de lei. Cel mai mare premiu se acordă medaliaţilor cu aur la campionate mondiale, europene sau balcanice, în sporturile olimpice.

Sunt premiate, de asemenea, performanţele în echipă, pe lista performerilor aflându-se echipa de handbal, junioare, a Clubului Sportiv Municipal Slatina, care este vicecampioană a ţării.

Lista performerilor, dar şi valoarea premiilor acordate pot fi consultate AICI.