O femeie din Piatra-Olt, ajunsă la 100 de ani, felicitată de primar şi reprezentanţii CJ Olt

O femeie din Piatra-Olt, care a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ai, a fost felicitată de primarul Nicuşor Rada şi de reprezentanţii CJ Olt.

Alimentaţia sănătoasă şi evitarea medicamentaţiei sunt două elemente ale longevităţii doamnei Ana Boştină, spune primarul Nicuşor Rada.


  • Foto O femeie din Piatra-Olt, ajunsă la 100 de ani, felicitată de primar şi reprezentanţii CJ Olt„Doamna Ana a împlinit, de curând, venerabila vârstă de 100 de ani, moment frumos care ne-a dat ocazia să o felicităm și să o sărbătorim, alături de reprezentanții Consiliului Județean Olt. A fost o reală plăcere să stăm de vorbă cu dânsa și să ascultăm, cu recunoștință, sfaturile înțelepte pe care ni le-a oferit.

Născută, crescută și căsătorită în Piatra-Olt, mamă a trei copii, dna Ana ne-a împărtășit că secretul longevității sale consta în iubirea pe care le-o acordă celor dragi și în obiceiul de a mânca sănătos. La cei 100 de ani ai săi, n-a luat niciodată medicamente și nici nu-și amintește să fi fost vreodată bolnavă. La mulți ani cu sănătate, dna Ana! Să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriți!”
, a transmis edilul.