Leo Grozavu, după jocul cu CSM Slatina: „Probabil, în momentul de faţă, atât se poate. Trebuie să muncim mai mult”

Tehnician care în ultima perioadă a antrenat doar la nivelul Ligii I, Leo Grozavu a preluat-o pe Poli Iaşi înaintea meciului din runda precedentă cu Metaloglobus Bucureşti, însă pe bancă a stat la duelul cu CSM Slatina, partida precedentă urmărind-o doar din tribună. Debutul nu a fost aşa cum şi-l dorea, slătinenii reuşind să se impună, scor 1-0, la capătul unei victorii muncite, dar mai ales meritate.

Noul antrenor al formaţiei Politehnica Iaşi, Leo Grozavu, a debutat pe banca tehnică la meciul cu CSM Slatina, pierdut cu 1-0. Acesta l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu chiar înaintea confruntării din runda trecută cu Metaloglobus Bucureşti, însă atunci tehnicianul a urmărit partida din tribună.

Sunt puţin dezamăgit de rezultat, nu pot să spun de evoluţie, pentru că oarecum mă aşteptam...bine mă aşteptam la mai mult, dar ca atitudine, ca dorinţă, nu pot spune că am stat slab. Dar, din păcate, în momentul de faţă probabil atât se poate. Trebuie să avem încredere în continuare, trebuie să muncim mai mult, să facem sacrificii, pentru că doar aşa ne putem creşte nivelul. N-am făcut o partidă reuşită, una peste alta. Am întâlnit o echipă care şi-a văzut foarte bine interesul, care s-a blocat foarte bine defensiv şi au încercat să contraatace,le-am făcut cadou acea minge, am primit gol şi le-am facilitat jocul. Trecutul nostru arată că suntem inofensivi când primim gol, în sensul că foarte greu reuşim să ducem acţiuni, să fim periculoşi, iar din acest motiv e mult de muncă în continuare”, a declarat Leo Grozavu.

Antrenor ce în ultimii ani a pregătit doar echipe din Liga I, Leo Grozavu spune că nu este străin de campionatul Ligii a II-a şi cunoaste bine toate echipele. Cât priveşte sistemul, doar meciuri tur în cadrul sezonului regulat, după care play-off şi play-out, tehnicianul a vorbit despre adaptare.

Normal, cunosc Liga a II-a, şi echipele...N-aş vrea să comentez sistemul, trebuie să ne adaptam. Suntem antrenori, suntem jucători, trebuie să ne adaptam acestui sistem, toată lumea are acelaşi sistem, acelaşi regulament, ştim cu toţii de la începutul campionatului. Avem mult de muncă, nu doar noi, la Poli Iaşi, ci şi celelalte echipe, pentru a creşte performanţa la nivel de Liga a II-a în fotbalul românesc”, a conchis Leo Grozavu, antrenorul echipei Poli Iaşi, după eşecul cu CSM Slatina.