Social

2021-12-21, 15:44:24

VIDEO. Poliţiştii olteni au oferit daruri copiilor nevoiaşi din Tia Mare, Izbiceni şi Cilieni

Poliţiştii olteni au trecut, astăzi, pragul mai multor familii nevoiaşe din localităţile Tia Mare, Izbiceni şi Cilieni, aducând astfel zâmbete pe chipul copiilor, care-l aşteptau pe Moş Crăciun.

De generozitate și omenie au dat dovadă polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt –Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară, care, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor din România – DECUS, au onorat o misiune de suflet, fiind mesagerii lui Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe.

Astfel, polițiștii olteni au împachetat cu drag cadouri, constând în dulciuri și produse alimentare pentru aproximativ 20 de copii, dar și pentru un vârstnic cu dizabilități.

Prezența oamenilor în uniformă, însoțiți de darurile lor, au adus zâmbete pe chipurile copiilor și familiilor lor, din localitățile Tia Mare, Izbiceni și Cilieni. 

Totodată, polițiștii olteni îl vor ajuta în continuare pe Moș Crăciun să împartă cadouri și în alte localități ale județului, unde este nevoie.


Comentarii

Redacţia

2021-12-21 15:44:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...