Sport

2019-08-20, 14:28:43

Suporterii, pregătiţi pentru meciurile de Liga a III-a. Tricouri cu însemnele echipei CSM Slatina se vor acorda, în limita disponibilităţii, şi la meciul cu Sporting Roşiori

2.000 de tricouri ajung în aceste zile la susţinătorii echipei de fotbal locale CSM Slatina, nou-promovată în Liga a III-a. Primăria municipiului Slatina le acordă gratuit, în cadrul campaniei „Susţinem performanţa în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean!”. Înscrierile pentru unui astfel de tricou se pot face online, la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina sau la meciul CSM Slatina-Sporting Roşiori, din debutul Ligii a III-a, care va avea loc vineri, 23 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Iubitorii fotbalului au început să-şi ridice, de la sediul Clubului Sportiv Municipal,  tricourile cu însemnele echipei CSM Slatina. Primăria municipiului acordă primilor 2.000 de suporteri tricouri gratuite. Campania „Susţinem performanţa în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean!” se adresează iubitorilor fotbalului de toate vârstele, printre cei care au fost prezenţi să-şi ridice tricourile de suporteri numărându-se şi copii.

„Mi-aş dori ca echipa să se bată la primele locuri, să termine primul sezon în Liga a III-a cât mai sus. Mi-am dorit un astfel de tricou pentru că sunt un împătimit al fotbalului, am jucat inclusiv la FC Olt, iubesc de mic acest sport. În sfârşit, Slatina are o echipă valoroasă, formată din jucători tineri, care pot aduce performanţă. Le doresc mult noroc, să tragă tare, să arate că sunt cei mai buni”, a precizat un tânăr, prezent la sediul Clubului Sportiv Slatina pentru a-şi ridica tricoul de suporter.

Pentru a intra în posesia unui tricou cu însemnele echipei de fotbal trebuie să transmiteți un mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina sau să completați un formular de înscriere la sediul Clubului Sportiv Municipal.

De asemenea, în limita disponibilităţii, tricouri se vor mai acorda, pe bază de înscriere, la stadion, înaintea meciului CSM Slatina-Sporting Roşiori, ce se va desfăşura vineri, 23 august, de la ora 18.00, pe „1 Mai”.


Comentarii

Redacţia

2019-08-20 14:28:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...