Politică

2018-06-13, 12:12:55

Stănescu: „Suspendarea președintelui, necesară dacă nu respectă decizia CCR”

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat la Senat, că el consideră că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat, dacă nu va semnat revocarea lui Kovesi.

„Cred că este necesară suspendarea dacă președintele nu va respecta decizia CCR . Decizia va fi luată la partid”, a spus Paul Stănescu, citat de realitatea.net.

Declarația sa vine după ce, marți, Lia Olguța Vasilescu a adresat o serie de jigniri la adresa președintelui Klaus Iohannis, marți seara, la TVR. 

Domnul Iohannis citeşte mai greu, pricepe mai greu, încep să fiu îngrijorată", a declarat ministrul Muncii care a precizat suspendarea președintelui nu este exclusă.

Precizările vin după ce, marţi, preşedintele Klaus Iohannis a spus că a citit motivarea Curţii Constituţionale referitoare la revocarea Codruţei Kovesi, precizând că mai are "un pic" de citit. Şeful statului a anunţat că, la o primă lectură, motivarea aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, referindu-se la liderul PSD Liviu Dragnea că este inadmisibil ca un "infractor" să apară la televizor şi să ameninţe magistraţii, după ce a organizat un miting "mediocru".

"Poate ar fi trebuit să spună ce înțelege dumnealui prin miting mediocru", a zis ministrul Muncii la TVR1.


Comentarii

Redacţia

2018-06-13 12:12:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...