Politică

2018-06-12, 12:09:04

Stănescu a interzis concediile în Minister pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene

Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, a interzis concediile de odihnă pe luna iunie pentru trei direcţii din ministerul pe care îl conduce, potrivit G4Media, care citează dintr-un document al instituţiei.


Cele trei structuri unde e solicitată interzicerea concediilor pentru luna în curs sunt Direcţia Generală Programul Operaţional Regional, Direcţia Generală Programe Europene Capacitatea Administrtiva şi Direcţia Generala Cooperare Teritorială Europeană.

„În contextul necesităţii accelerării proceselor de absorbţie a fondurilor europene şi menţinerii capacităţii administrative a competimentelor cu atribuţii cheie în acest domeniu, vă informăm că efecturarea concediilor de odihnă ale personalului Direcţiei capacitate administrativă şi Direcţiei generare coopertare teritorială se suspendă în luna iunie a.c. Cererile de efectuare a ceoncediilor de odihnă vor fi aprobate numai în situaţii excepţionale, temeinic justificate”, se arată în documentul citat de G4Media.

Comentarii

Redacţia

2018-06-12 12:09:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...