Sport

2017-09-13, 16:29:38

Selecţionata tricoloră de tenis de masă, din care face parte şi Adina Diaconu, debut cu victorie la Campionatul European

România a început cu o victorie Campionatul European ce se desfăşoară în aceste zile în Luxemburg. Selecţionata tricoloră de tenis de masă, din care face parte şi slătineanca Adina Diaconu, care a câştigat recent Top 10 Europa, a învins Olanda, scor 3-0, debutând astfel cu dreptul.

Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu luptă în aceste zile pentru o medalie la Campionatul European. Tricolorele au început bine, obţinând victoria cu Olanda fără drept de apel, scor 3-0.

În cel de-al doilea meci din cadrul grupelor, România va întâlni reprezentativa Cehiei, iar ultima întâlnire este programată în compania ţării gazde, Luxemburg.

Echipa de băieţi este formată din sportivii Adrian Crişan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea şi Rareş Sipos. Tricolorii evoluează în grupa D, alături de Franţa, Polonia şi Ucraina.

Comentarii

Redacţia

2017-09-13 16:29:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro