Sport

2017-09-13, 12:15:04

SCM Craiova-CSM Slatina se vede pe TVR 2

Echipa de handbal CSM Slatina va întâlni, duminică, în cadrul celei de a treia runde a Ligii Naţionale, în deplasare, SCM Craiova. Meciul va fi transmis în direct, cu începere de la ora 11.00, pe TVR 2.

Fără punct acumulat în acest debut de sezon, CSM Slatina continuă seria meciurilor grele. Adversara din runda actuală a grupării aflate sub comanda Victorinei Bora este SCM Craiova, formaţie care se bate la primele locuri în Liga Naţională.

Slătineanca Cristina Zamfir, golghetera de anul trecut a Ligii Naţionale, extrema Valentina Ardean Elisei, Patricia Vizitiu sau valoroasa portăriţă Iulia Dumanska sunt doar câteva dintre piesele grele ale formaţiei din Bănie.

Misiunea slătinencelor aflate sub comanda Victorinei Bora de a reveni cu puncte este extrem de dificilă, dacă nu aproape imposibilă, însă în sport s-au mai văzut surprize.

SCM Craiova-CSM Slatina se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Bănie. Meciul va fi televizat pe TVR 2.

Comentarii

Redacţia

2017-09-13 12:15:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro