Vediţa Coloneşti-CSM Cetatea Turnu Măgurele, derby în play-off

După două deplasări consecutive, în care a acumulat patru puncte, Vediţa Coloneşti susţine primul meci pe teren propriu din play-off împotriva liderului seriei, CSM Cetatea Turnu Măgurele. Cele două formaţii sunt despărţite de doar trei puncte. Prin urmare, partida poate fi catalogată drept un adevărat derby în lupta pentru accederea la turneele de promovare în Liga a II-a.

 

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti întâlneşte, vineri, 12 aprilie, pe teren propriu, liderul seriei, CSM Cetatea Turnu Măgurele. Partida programată de la ora 17.00 este deosebit de importantă, cele două formaţii fiind despărţite de doar trei puncte.

Vediţa Coloneşti luptă pentru accederea la turneul de promovare în Liga a II-a. în primele două partide disputate în play-off, susţinute în deplasare, gruparea pregătită de Mircea Stan a înregistrat o remiză şi o victorie.

De cealaltă parte, Oltul Curtişoara şi Petrolul Potcoava, angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, se vor întâlni sâmbătă, 13 aprilie, în meci direct, la Curtişoara. Partida este programată de la ora 17.00.