Politică

2019-03-16, 15:11:42

PSD decide candidatul la prezidenţiale, după europarlamentare. Stănescu: „Desigur că poate fi şi preşedintele partidului”

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, n-a negat faptul că social-democraţii ar putea miza pe o candidatură a lui Liviu Dragnea la alegerile pentru funcţia supremă în stat.

Stănescu a afirmat că, în funcţie de scorul obţinut de cele două partide din alianţa de guvernare, la europarlamentare, pentru prezidenţiale ar putea avea un candidat comun.

„Aşa cum spune preşedintele Dragnea, după europarlamentare, în funcţie de rezultatul pe care îl vom avea şi noi şi ALDE, e posibil să avem un candidat comun sau fiecare partid să aibă candidatul său. Decizia va fi luată după europarlamentare şi cred că e ca timp un lucru înţelept, să nu ne grăbim. Poate fi oricine din partid, desigur că poate fi şi preşedintele partidului”, a declarat Paul Stănescu.

El nu a exclus ca Liviu Dragnea să fie candidatul alianţei sau doar al PSD pentru prezidenţiale.

„E posibil să avem şi un congres pentru stabilirea candidatului. Totul se va face prin vot şi probabil că vom găsi soluţia cea mai bună. Ne interesează acest lucru pentru că PSD n-a mai avut preşedinte de ani buni, dacă ne gândim, de la domnul Iliescu. Probabil că va fi o luptă grea, dar noi ne dorim să avem un preşedinte de stânga, în primul rând”, a mai spus senatorul Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2019-03-16 15:11:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...