Sport

2021-10-11, 10:01:51

Ovidiu Burcă, după meciul cu Dăeşti: „Am văzut dăruire, sacrificiu, intensitate, preocupare pentru lucrurile stabilite”

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Viitorul Dăeşti, prin golurile marcate David Oprescu şi Alexandru Popovici, şi a urcat pe primul loc în clasamentul seriei a VI-a a Ligii a III-a. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, s-a arătat mulţumit nu doar de rezultat, ci şi de joc.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Ovidiu Burcă, a apreciat jocul elevilor săi în derby-ul cu Viitorul Dăeşti, câştigat cu 2-0. Tehnicianul grupării slătinene a declarat, la finalul confruntării, că atitudinea a făcut diferenţa şi speră ca fiecare partidă să fie abordată la fel din punct de vedere al implicării în joc. 

„Mă bucură foarte tare că băieţii au făcut un meci bun. Ei erau datori, într-un fel, după meciul de la Potcoava, nu am fost mulţumit deloc de ceea ce s-a întâmplat acolo, dar eu înţeleg foarte bine ce se întâmplă în mintea jucătorilor şi mă bucură foarte tare că astăzi(n.red. vineri)am văzut o reacţie din partea lor, am văzut dăruire, sacrificiu, intensitate, preocupare pentru lucrurile pe care le-am stabilit înainte de joc şi rezultatul este întotdeauna o consecinţă a unei munci bine făcute. Nu sunt focusat doar pe rezultat, era un meci pe care trebuia să-l câştigăm, ca să preluăm şefia clasamentuluiu, însă, pentru mine, în acest moment, este mult mai important ca pas cu pas să ajungem unde ne dorim, din punct de vedere tehnic, al mentalităţii şi sunt lucruri care mă bucură şi după acest meci”, a declarat Burcă, după victoria cu Viitorul Dăeşti.

CSM Slatina a urcat pe primul loc în clasamentul seriei a VI-a a Ligii a III-a, având cinci victorii şi două egaluri, în cele şapte mecirui scurse din actualul sezon. Ovidiu Burcă este de părere că fiecare meci va fi şi mai greu, tocmai de aceea le cere jucătorilor să rămână concentraţi, indiferent de adversar. 

„Cu siguranţă meciurile vor fi mai grele, tot timpul cel care deţine şefia plutonului are în spate presiunea celui care aleargă după el, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Ceea ce mă interesează şi asta încerc să le transmit mereu este că fiecare meci se joacă cu aceeaşi intensitate, încărcătură emoţională, şi nu trebuie să difere că jucăm la Potcoava sau cu Dăeşti, lucrurile trebuie abordate de aceeaşi manieră”, a mai spus antrenorul echipei CSM Slatina, după partida susţinută vineri pe Stadionul „1 Mai”.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Vediţa Coloneşti, în cadrul unei derby zonal, programat vineri, de la ora 15.00. Comentarii

Redacţia

2021-10-11 10:01:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...