Sport

2017-02-14, 13:38:34

Mitrache: „Plecăm cu şansa a doua, dar suntem încrezători că putem produce surpriza de a elimina Dinamo”

Antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache, este realist cu privire la meciul din sferturile Cupei României Under 19. Tehnicianul consideră că Dinamo Bucureşti are prima şansă la victorie, însă, este convins că echipa sa va face tot posibilul pentru a furniza surpriza.

CSS Slatina se va duela, în sferturile Cupei României Under 19, cu semifinalista din sezonul precedent, Dinamo Bucureşti. Slătinenii pornesc cu şansa a doua, însă speră să obţină calificarea în semifinale.

Antrenorul de la CSS Slatina, Iulian Mitrache, este încrezător, însă, totodată, admite că Dinamo este marea favorită la calificare.

„Plecăm cu şansa a doua, dar vom face tot posibilul să producem surpriza. Cred că nu ne dă nimeni nicio şansă, dar suntem încrezători. În astfel de meciuri, jucătorul se poate autodepăşi. Faptul că întâlnim Dinamo ne mobilizează, e meciul vieţii pentru mulţi dintre ei. Suntem conștienţi că Dinamo are valoare, e o echipă de tradiţie, dar avem şi noi atuurile noastre, omogenitatea grupului, parcursul din campionat şi pregătirea de zi cu zi. Sperăm să realizăm o performanţă notabilă”, a declarat antrenorul echipei de juniori Under 19 de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

Meciul din sferturile Cupei României se va disputa pe data de 11 martie, la Bucureşti, pe Stadionul „Granitul”, din cartierul Pantelimon.

Comentarii

Redacţia

2017-02-14 13:38:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro