Sport

2018-04-16, 09:41:51

LPS Slatina, calificare obţinută dramatic. Handbalistele slătinene merg la turneul final de junioare I

Junioarele I de la LPS Slatina vor lupta pentru o medalie naţională. Handbalistele pregătite de Victor Dăbuleanu au reuşit să se califice în elita handbalului românesc, după un meci dramatic cu Activ Plopeni în cadrul turneului semifinal de la Sfântu Gheorghe. Slătinencele erau condamnate să nu piardă jocul, pentru a merge mai departe în competiţie, ceea ce au reuşit, încheind jocul decisiv pentru calificare cu o remiză, scor 33-33.

LPS Slatina se numără printre cele mai bune opt echipe din ţară la nivel de junioare I. Handbalistele slătinene au obţinut dramatic calificarea, după o luptă aprigă cu Activ Plopeni. Jocul ce le-a asigurat calificarea a fost unul disputat până în ultima secundă. Cele două echipe au oferit un meci intens, încheiat în cele din urmă cu o remiză, scor 33-33, care i-a asigurat calificarea echipei slătinene.

LPS Slatina a învins, la turneul semifinal de la Sfântu Gheorghe, Danubius Galaţi, LPS Iaşi şi CSS Mediaş, a pierdut cu Viitorul Cluj, cealaltă echipă calificată la turneul semifinal, iar în jocul decisiv, cu Activ Plopeni, a reuşit remiza care-i asigură calificarea.

Din celelalte grupe s-au mai calificat la turneul final echipele Energetic Râmnicu Vâlcea, LPS Brăila, CSM Bucureşti, CSS 2 Baia Mare, Marta Baia Mare şi CSS Constanţa.

Marea favorită în câştigarea titlului naţional este CSM Bucureşti, însă LPS Slatina are forţa de a lupta pentru o medalie, după ce în ultimele două sezoane s-a calificat în careul de aşi, însă a terminat pe locul patru.

Comentarii

Redacţia

2018-04-16 09:41:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...