Sport

2019-08-19, 15:18:52

Juniorii de la CSM Slatina, victorii clare în Campionatul Naţional

Reprezentată din acest sezon la nivelul Campionatului Naţional Under 17 şi Under 19, CSM Slatina a continuat victoriile clare şi în a doua etapă. AFC Turris Turnu Măgurele a fost adversara a juniorilor de la CSM Slatina, în cadrul unor partide disputate pe terenul sintetic de pe „1 Mai”. Juniorii Under 19, pregătiţi de Marius Popa, s-au impus cu 4-0, în timp ce juniorii Under 17, aflaţi sub comanda lui Cristian Stănculeţu au bifat o victorie la un scor de proporţii, 9-0.

După debutul cu victorii la scor, înregistrat de juniorii de la CSM Slatina contra celor de la LPS Slatina, runda a doua a adus alte succese clare, de data aceasta contra celor de la AFC Turris Turnu Măgurele.

Juniorii mari, pregătiţi de Marius Popa, au câştigat cu 4-0, în timp ce juniorii mici, aflaţi sub comanda lui Cristian Stănculeţu, au câştigat cu 9-0.

Grupele de juniori de la CSM Slatina îşi continuă parcursul în Campionatul Naţional miercuri, 21 august, pe teren propriu, în compania celor de la CSS Craiova. Juniorii Under 19 vor evolua de la ora 16.00, în timp ce juniorii Under 17 de la ora 18.00. Jocurile se desfăşoară pe terenul sintetic.


Comentarii

Redacţia

2019-08-19 15:18:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...