Politică

2018-06-21, 21:28:20

Ileana Ghiță, lăsată fără sprijin politic de la ALDE

Biroul Teritorial al ALDE Olt a votat, joi, retragerea sprijinului politic pentru directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), Ileana Ghiță.

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a declarat că Ileana Ghiță rămâne membru al partidului dar nu mai este susținută pe funcția de conducere. El a invocat reclamații privind comportamentul acesteia în relația cu beneficii și angajații agenției.

A fost mai mult un avertisment, dar oamenii au votat ca să-i retragem sprijinul politic. Eu i-am spus că nu mă interesează cât rămâne directoare, e problema ei, n-o sa lupt să o dau afară, dar la mine să nu mai apeleze. Oamenii sunt supărați pe conduita sa, vorbește de sus. Este membru, dar partidul n-o mai susține. E liberă”, a declarat Niță.

Întrebat dacă ALDE Olt pregătește o altă persoană în locul Ilenei Ghiță, Mihai Niță a evitat un răspuns direct.

„Deocamdată nu vorbesc de asta (dacă vine altcineva în loc - n.red.). Dar dacă vrea cineva să o de afară, la mine să nu vină
”, a conchis Niță.

Surse politice au declarat că ALDE o pregătește pentru această funcție pe noua șefă a OFLDE Slatina, fosta liberală Elena Iotu.

Comentarii

Redacţia

2018-06-21 21:28:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...