Sport

2020-01-15, 15:41:04

Ianovschi, după primul antrenament al anului: „Ne dorim o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut ochiului şi lumea să vină de plăcere la meciuri”

Antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, îşi doreşte ca, după perioada pregătirii de iarnă, jocul echipei să arate cel puţin la fel de bine ca în ultimele meciuri ale turului. Tehnicianul grupării slătinene vrea să dea în continuare credit tinerilor care, alături de unii jucători experimentaţi, să crescă în valoare.

Situată la egalitate de puncte cu Progresul Spartac, care este pe primul loc ca urmare a golaverajului mai bun, CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru abordarea returului. Nou-promovată, echipa slătineană a avut un tur de sezon destul de bun, iar antrenorul Mihai ianovschi este convins că returul va arăta şi mai bine.

„După o vacanţă atât de lungă, ne dorim în primul rând să revenim cât mai repede la nivelul pe care l-am avut în ultimele şase, şapte etape, când echipa a arătat foarte bine. Am avut o discuţie cu băieţii, înainte de primul antrenament, şi cred că au respectat programul de vacanţă, ceea ce înseamnă că din punct de vedere fizic lucrurile sunt bune, şi vom reuşi să ajungem relativ repede la parametrii doriţi”, a declarat antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi.

Tehnicianul echipei de fotbal CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a declarat că va da în continuare credit jucătorilor sub vârstă. Deşi, regulamentul obligă la folosirea a trei jucători sub 21 de ani, pe toată durata meciului, în echipa slătineană s-au regăsit, în anumite partide, mai mulţi decât prevede regula la nivelul Ligii a III-a.

„Ne dorim să continuăm pe linia ascendentă pe care am avut-o în ultimele etape, ne dorim ca echipa să arate din ce în ce mai bine. Am terminat turul cu şase jucători sub vârstă în teren, vrem să continuăm pe aceeaşi linie, să scădem nivelul de vârstă, pentru că ne dorim să formăm o echipă competitivă, care să joace un fotbal frumos, plăcut ochiului şi lumea să vină de plăcere la meciuri”, a mai spus Mihai Ianovschi.

Comentarii

Redacţia

2020-01-15 15:41:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...