Sport

2019-08-13, 13:35:50

Ianovschi, despre noul sezon: „Cel mai important meci este primul, pe care trebuie să-l câştigăm”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, se aşteaptă la un sezon de Liga a III-a aprig disputat, cu meciuri dificile, fiind de părere că echipele sunt echilibrate valoric. Tehnicianul grupării slătinene spune că jucătorii săi trebuie să trateze fiecare joc extrem de serios indiferent de numele adversarei, iar cel mai important meci, şi totodată , cel mai greu, va fi cel cu Sporting Roşiori, de pe 23 august.

CSM Slatina va debuta în Liga a III-a pe 23 august, pe teren propriu, contra celor de la Sporting Roşiori, echipă ce a fost reprimită pe ultima sută de metri de FRF în Liga a III-a, pe un loc rămas vacant ca urmare a retragerii celor de la CSM Târgu Mureş. 

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, spune că seria este dificilă, cu echipe echilibrate valoric. Mai mult, din seria a III-a a Ligii a III-a fac parte echipele secunde a trei dintre grupările din Liga I. Prin urmare, spune că niciun meci nu va fi uşor.

Seria este foarte grea, sunt multe echipe bune, cu state vechi în Liga a III-a, trei dintre ele sunt satelitul echipelor din Liga I. Atunci când se întrerupe campionatul, mulţi jucători sunt trimişi să întărească echipa a doua. Va fi greu, va trebui să tratăm fiecare meci extrem de serios. Mă aştept la un campionat disputat, cu meciuri echilibrate. Pentru noi, cel mai important, dar şi cel mai greu meci, este primul, pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi. 

CSM Slatina-Sporting Roşiori se va disputa pe 23 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. 
Comentarii

Redacţia

2019-08-13 13:35:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...