Sport

2017-09-14, 12:16:48

Golghetera sezonului precedent, Cristina Zamfir, despre jocul contra echipei din oraşul natal. „Un meci greu, cu o echipă nou-promovată, care îşi doreşte să progreseze”

Handbalistă ce face parte din generaţia de excepţie a handbalului slătinean, interul Cristina Zamfir, cea mai bună marcatoare a Ligii Naţionale în ediţia precedentă, prefaţează confruntarea cu CSM Slatina. Purtătoarea banderolei de căpitan al SCM Craiova admite că jocul va fi unul special, însă, totodată, spune că în momentul în care va intra pe teren va da totul pentru ca echipa sa să-şi treacă în cont al treilea succes consecutiv.

Slătineanca Cristina Zamfir, printre cele mai valoroase handbaliste din ţară, sezonul trecut fiind golgheterea Ligii Naţionale, nu uită de unde a plecat. Interul stânga, care este căpitanul echipei SCM Craiova, a făcut primii paşi în handbal la Slatina, sub comanda lui Victor Dăbuleanu. Zamfir face parte din generaţia ’89, care a reuşit promovarea istorică cu KZN Slatina, în vremea când era junioară la LPS.

„Este un meci special, la Slatina mi s-a pus mingea în mână, n-ai cum să uiţi acest lucru, dar când intru pe teren nu mai contează numele echipei adverse. Va fi un meci greu, cu o echipă nou-promovată, care îşi doreşte să progreseze. Ne dorim să câştigăm acest meci, ca de altfel pe toate celelalte. Cunoaştem echipa Slatinei, vrem să facem un joc bun, să obţinem o nouă victorie”, a declarat liderul din teren al echipei SCM Craiova, Cristina Zamfir.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, să ne atingem toate obiectivele”


Golghetera stagiunii trecute, Cristina Zamfir, are o concurenţă serioasă, în acest sezon, în privinţa statutului de principală marcatoare a Ligii Naţionale, în persoana Cristinei Neagu. Slătineanca spune însă că principalul său scop este atingerea obiectivelor cu echipa.

„Nu este un obiectiv să fiu golgheteră, eu nu joc singură, este un joc de echipă, iar meritul pentru toate realizările de anul trecut sunt ale întregii echipe. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să reuşim să ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus”, a mai spus Zamfir.

SCM Craiova-CSM Slatina se va disputa duminică, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Bănie. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 2.

Comentarii

Redacţia

2017-09-14 12:16:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro