Sport

2021-08-03, 11:58:50

FOTO. CSM Slatina a câştigat, scor 4-2, amicalul cu CS Universitatea II

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 4-2, în cadrul unui nou meci amical susţinut, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova II. Golurile au fost marcate de Dorin Toma, care a reuşit o "dublă”, Neicu şi Cătălin Doman.

CSM Slatina a susţinut marţi dimineaţă, pe Stadionul „1 Mai”, un nou meci de pregătire în vederea abordării noului sezon al Ligii a III-a, care va începe pe data de 28 august. CS Universitatea Craiova II a fost adversara slătinenilor, într-o partidă încheiată cu victorie, scor 4-2.

Golurile grupării slătinene au fost marcate de Dorin Toma, care a punctat de două ori pe tabela de marcaj, Neicu şi Cătălin Doman. 

Banca tehnică a grupării slătinene a utilizat, în primele 70 de minute, un prim unsprezce, pentru ca din minutul 70 întreaga echipă să fie schimbată. 

Miercuri, gruparea slătineană va susţine un nou joc de pregătire, în deplasare, în compania celor de la Unirea Bascov. În acest joc, jucătorii care astăzi au evoluat mai puţin, vor începe partida cu echipa argeşeană încă din primul minut, astfel încât, la finalul campaniei de pregătire întreg lotul să aibă aceleaşi minute jucate. 

CSM Slatina (până în minutul 70): Preduţ, Enache, Manea, Bărbuţi, Dinu, Dorin Toma, Popescu, Constantin Radu, Necşulescu, Gavrilaş, Neicu.

CSM Slatina (din minutul 70): Velcu, Stan, Preda, Sălcianu, Pisăru, Grigore, Cincă, David Oprescu, Cătălin Doman, Rareş Deta, Alexandru Popovici.


Comentarii

Redacţia

2021-08-03 11:58:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...