Sport

2019-06-14, 12:15:57

Duelul CSM Slatina-Gloria Corneşti, manşa tur a barajului de promovare, va fi arbitrat la centru de vâlceanul Cătălin Buşi

S-au stabilit brigăzile de arbitri de la meciurile tur ale barajului de promovare în Liga a III-a. Duelul CSM Slatina-Gloria Corneşti, programat sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de arbitrul divizionar B, Cătălin Buşi, din Râmnicu Vâlcea.

Manşa tur a barajului de promovare susţinută de CSM Slatina, pe teren propriu, în compania câştigătoarei Ligii a IV-a din Dâmboviţa, va fi arbitrată de vâlceanul Cătălin Buşi, arbitru divizionar B. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Marian Truţă (Băbeni) şi o reprezentantă a sexului frumos, Bianca Florea (Ploieşti).

Meciul se va disputa sâmbătă, 15 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. Returul se va disputa peste o săptămână, pe 22 iunie, de la ora 17.30, pe terenul formaţiei dâmboviţene.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 12:15:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...