Sport

2020-11-22, 14:56:49

CSM Slatina se desparte de Mihai Ianovschi. „Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, părăseşte gruparea de Liga a II-a după meciul de la Pandurii Târgu Jiu. Decizia a fost luată, astăzi, de comun acord cu oficialii clubului.

Oficialii echipei CSM Slatina şi antrenorul Mihai Ianovschi au încheiat colaborarea, în această dimineaţă, de comun acord. 

„Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a II-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru”, a precizat antrenorul Mihai Ianovschi.

CSM Slatina a adunat 13 puncte în cele 12 meciuri disputate în acest sezon al Ligii a II-a şi ocupă locul 17 în clasament. Tehnicianul Mihai Ianovschi consideră că era nevoie de o schimbare şi speră să fie de bun-augur.

Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătoriii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că dacă vor continua să muncească uniii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul,  că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc CSM Slatina şi urez multă baftă echipei”, a conchis antrenorul Mihai Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-22 14:56:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...