Sport

2020-01-14, 14:42:03

CSM Slatina revine în iarbă. Fotbaliştii slătineni dau startul pregătirilor pentru stagiunea de primăvară

Situată la egalitate de puncte cu prima clasată în clasamentul seriei Ligii a III-a, CSM Slatina dă miercuri, 15 ianuarie, startul pregătirilor pentru retur. Primul antrenament din 2020 este programat la ora 14.00, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Echipa de fotbal CSM Slatina dă startul pregătirilor pentru abordarea stagiunii de primăvară. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, va conduce primul antrenament din noul an cu începere de la ora 14.00. La reunire vor fi prezenţi şi jucătorii care în această iarnă au ajuns la un acord cu gruparea slătineană. Este vorba despre Rareş Deta, care întăreşte compartimentul jucătorilor sub vârstă, şi experimentatul atacant Cătălin Doman.

Jucătorii echipei slătinene vor susţine în aceste zile şi vizita medicală, urmând ca după două săptămâni de pregătire pe plan local să facă deplasarea într-un stagiu centralizat de zece zile, la Cheile Grădiştei.

Cu zece victorii, patru rezultate de egalitate şi un singur meci pierdut, CSM Slatina are aceeaşi linie de clasament cu Progresul Spartac, aflată pe primul loc la golaveraj. Prin urmare, lupta pentru primul loc se anunţă aprigă şi în stagiunea de primăvară.

Comentarii

Redacţia

2020-01-14 14:42:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...