Sport

2021-10-02, 17:09:58

CSM Slatina revine cu cele trei puncte din deplasarea de la Potcoava

Echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat, scor 1-0, meciul disputat în deplasare, în compania celor de la Petrolul Potcoava. Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 24, de căpitanul de echipă, Cătălin Doman.

CSM Slatina revine cu cele trei puncte din meciul susţinut, în deplasare, cu Petrolul Potcoava. Golul victoriei a fost marcat din penalty de căpitanul de echipă al grupării pregătite de Ovidiu Burcă. Cătălin Doman a obţinut o lovitură de la unsprezece metri, în minutul 24, pe care tot el a transformat-o.

Slătinenii au mai avut câteva ocazii, prin Popovici, însă tabela a rămas neschimbată, obţinând astfel victoria la limită.

Runda viitoare, pe Stadionul „1 Mai”, va avea loc derby-ul seriei a VI-a a Ligii a III-a. Gruparea slătineană va primi vizita celor de la Viitorul Dăeşti, care se află în continuare pe primul loc, la două puncte de CSM Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-02 17:09:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...