Sport

2021-10-01, 11:56:24

CSM Slatina, meci în deplasare cu Petrolul Potcoava. „Trebuie să fim foarte concentraţi, altfel am putea fi surprinşi”

După victoria de pe teren propriu, înregistrată cu ACSO Filiaşi, echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, în deplasare, Petrolul Potcoava. Meciul se va disputa de la ora 15.00 şi va fi transmis pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un joc, în deplasare, în compania celor de la Petrolul Potcoava.  Prin prisma clasamentului, gruparea slătineană are prima şansă la victorie, însă, antrenorul Ovidiu Burcă atrage atenţia că meciul nu va fi deloc uşor. Tehnicianul echipei slătinene spune că întâlnirea trebuie tratată cu multă atenţie şi le cere jucătorilor să fie concentraţi sută la sută. 

Jucăm împotriva unor jucători care vor să demonstreze că au valoare şi că pot să vină să îmbrace tricoul CSM-ului. Vor juca cu ambiţie foarte mare, este un joc periculos, terenul este de dimensiuni mici şi asta schimbă foarte mult datele problemei. Va trebui să fim foarte atenţi, să fim pregătiţi şi foarte concentraţi în toate momentele jocului, pentru că am putea fi surprinşi”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Ovidiu Burcă, despre meciul cu Petrolul Potcoava.

Jocul se va disputa sâmbătă, 2 octombrie, cu începere de la ora 15.00, şi va fi transmis pe canalul de YouTube al echipei CSM Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-01 11:56:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...