Sport

2020-01-10, 13:21:07

CSM Slatina, meci greu pe teren propriu cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 11 ianuarie, pe teren propriu, Minaur Baia Mare, formaţie aflată în zona superioară a clasamentului. Biletele se vor vinde în ziua jocului, din faţa sălii LPS Slatina, cu începere de la ora 9.30.

Cel de-al treilea meci în mai puţin de o săptămână pe care-l vor susţine handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, în compania formaţiei Minaur Baia Mare. Misiunea slătinencelor în a obţine un rezultat pozitiv nu va fi deloc uşoară, însă suportul publicului poate reprezenta un avantaj important în duelul cu formaţia băimăreană.

Biletele se vor vinde în ziua jocului, cu începere de la ora 9.30, din faţa sălii LPS Slatina. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Echipa slătineană se află pe locul unsprezece în clasamentul Ligii Naţionale, ultimul care asigură participarea la barajul de evitare a retrogrădorii, în timp ce Minaur Baia Mare ocupă poziţia a şasea. Meciul contra echipei pregătite de Costică Buceschi este ultimul din cadrul turului, prima etapă a returului fiind programată pe 25 ianuarie, pe teren propriu, cu HCM Slobozia, meci de şase puncte pentru gruparea slătineană.

Comentarii

Redacţia

2020-01-10 13:21:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...