Sport

2015-06-08, 18:46:38

CSM Slatina, înfrângere în primul joc al barajului de promovare

Sportivele aflate sub comanda tehnicianului Ana Maria Hamciuc au disputat, luni, primul joc din cadrul turneului pentru barajul de promovare în Liga Naţională. Jucătoarele de la CSM Slatina au pierdut jocul cu CSU Ştiinţa Bucureşti şi păstrează şanse minime de a evolua în Ligă.

Handbalistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au luat startul la barajul de promovare pentru Liga Naţională. Slătinencele au întâlnit în prima partidă, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde se desfăşoară meciurile acestui baraj, CSU Ştiinţa Bucureşti. 

 

Disputa s-a desfăşurat luni, cu începere de la ora 16.00. Jucătoarele aflate sub comanda antrenorului Ana Maria Hamciuc nu au reuşit să aibă o evoluţie bună în prima confruntare şi au pierdut jocul la o diferenţă destul de mare, scor 33-20. 
 
Slătinencele nu au avut un start de partidă reuşit, iar adversarele s-au distanţat destul de repede. La sfârşitul primei părţi, CSU Ştiinţa Bucureşti avea un avans considerabil, scor 14-7. Nici pauza nu a fost benefică pentru sportivele de la CSM Slatina.
 
La reluare, handbalistele de la malul Oltului au continuat în aceeaşi notă, lucru ce a permis adversarelor să-şi mărească diferenţa. La final, gruparea ce a activate în prima serie a Diviziei A s-a impus la o diferenţă de 13 goluri, scor 33-20. În urma acestui rezultat CSM Slatina mai păstrează şanse minime de a evolua pe prima scenă a handbalului românesc.
 
CSM Unirea Slobozia, următorul adversar
 
După eşecul suferit în faţa celor de la CSU Ştiinţa Bucureşti, handbalistele de la malul Oltului mai au un meci de disputat. Acesta va avea loc miercuri, cu începere de la ora 16.00. În această confruntare, slătinencele se vor duela cu CSM Unirea Slobozia, grupare ce vine de pe prima scenă a handbalului românesc. 
 
Meciul se anunţă unul mult mai dificil faţă de primul joc cu CSU Ştiinţa Bucureşti, dispută pe care oltencele au pierdut-o la o diferenţă de 13 goluri. În cazul în care va termina pe poziţia secundă în grupă, CSM Slatina va mai juca joi o partidă cu echipa care se clasează pe locul doi în cealaltă grupă. 
 
CSM Slatina: Adriana Croitoru, Diana Mihalache Pîrvu, Andreea Ţigănuş, Lucia Mutu, Geanina Drăghici, Livia Pomană, Georgiana Piţigoi, Ana Maria Hamciuc, Adriana Staicu, Loredana Ciochia, Simona Striblea, Amelia Busuioceanu.

Comentarii

Redacţia

2015-06-08 18:46:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...