Sport

2019-04-24, 14:13:15

CSM Slatina, în căutarea victoriei care poate asigura salvarea directă

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, joi, 25 aprilie, cu începere de la ora 17.00, în deplasare, CSM Galaţi, formaţie care este aproape retrogradată. Dacă pentru gazde, sezonul nu mai poate fi salvat, miza întâlnirii este uriaşă pentru slătinence. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au mare nevoie de victorie pentru a evita barajul de menţinere.

CSM Slatina a făcut deplasarea, în această dimineaţă, la Galaţi, urmând ca joi, de la ora 17.00, să întâlneasccă formaţia din localitate, care este cu un picior în Divizia A. Chiar dacă, prin prisma clasamentului, gruparea slătineană are prima şansă la victrorie, misiunea obţinerii punctelor puse în joc nu va fi deloc uşoară. Pe lângă problemele de lot, handbalistele slătinene vor avea în faţă un adversar care va dori să demonstreze că nu merită să retrogradeze. Prin urmare, lupta pentru puncte va fi aprigă.

Meciul nu va fi televizat, însă evoluţia scorului va putea fi urmărită pe site-ul FRH într-un format livetext.

După acest meci, handbalistele slătinene vor primi liber în Sâmbăta Paştelui, urmând ca pregătirea să fie reluată repede, având în vedere faptul că pe 5 mai vor avea ultimul meci de pe teren propriu, cu Dunărea Brăila, de asemenea, extrem de important în lupta pentru menţinerea directă.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 14:13:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...