Sport

2019-09-14, 19:36:57

Corona Brașov-CSM Slatina, 31-22. Slătinencele au ratat șase aruncări de la 7 metri

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut previzibil meciul disputat, în deplasare, în compania formației Corona Brașov, echipă care are victorii pe linie în acest debut de sezon. 31-22 a fost scorul final, la capătul unui joc în care handbalistele slătinene au ratat toate aruncările de la șapte metri de care au beneficiat.

CSM Slatina nu a putut furniza surpriza pe terenul Coronei Brașov, echipa care are punctaj maxim după primele etape ale actualului sezon. 

Hermina Stoicănescu, jucătoare ce a acuzat probleme medicale în deplasarea de la Brăila, a fost utilizată în meciul de la Brașov, prezența acesteia fiind incertă înaintea partidei. 

Slătinencele au ratat șase aruncări de la 7 metri în meciul de la Brașov, încheiat cu victoria gazdelor, scor 31-22.

Runda viitoare, CSM Slatina va primi vizita celor de la Măgura Cisnădie, în cadrul unei alte partide extrem de dificile.

Comentarii

Redacţia

2019-09-14 19:36:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...