Sport

2017-03-16, 13:16:20

Cocorăscu: „Lupta pentru baraj se va da până în ultima etapă”

Stâlpul apărării echipei Juventus Slatina, fundaşul central Paul Cocorăscu, este convins că, în actualul sezon, lupta pentru accederea la barajul de promovare în eşalonul al treilea va fi aprigă. Experimentatul fotbalist se aşteaptă la meciuri dificile, indiferent de adversar, cu atât mai mult că cât multe echipe s-au întărit serios în această iarnă.

Fundaşul central al liderului primului eşalon fotbalistic judeţean, Paul Cocorăscu, este convins că returul va fi aprig disputat. Experimentatul fotbalist speră ca echipa sa să încheie sezonul pe primul loc, care asigură participarea la barajul de promovare în eşalonul al treilea.

„Lupta pentru baraj se va da până în ultima etapă. Vom avea meciuri grele cu Băbiciu, Coloneşti, AS Milcov şi Vedea Văleni. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine la fiecare joc, să dăm dovadă de unitate pe teren, pentru a ne îndeplini obiectivul. Ne interesează mai puţin celelalte echipe. Într-adevăr, AS Milcov, cu siguranţă, este mai puternică cu Precup, Coloneştiul cu Aria, sunt jucători cu mare experienţă, însă important este parcursul nostru, să ne câştigăm punctele la fiecare joc. Atmosfera în echipă este foarte bună, facem câte două antrenamente pe săptămână, avem condiţii foarte bune de pregătire la Turia”, a declarat fundaşul central al celor de la Juventus Slatina, Paul Cocorăscu.

Juventus Slatina se află pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, cu 37 de puncte acumulate, având un avans de un punct faţă de principala urmăritoare, AS Milcov.

Comentarii

Redacţia

2017-03-16 13:16:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro