Sport

2019-09-11, 15:09:25

Clara Vădineanu va efectua un nou RMN. „Dacă forţează, riscă operaţie”

Interul stânga al grupării CSM Slatina, Clara Vădineanu, una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul aflat sub comanda Victorinei Bora, s-a accidentat în jocurile de pregătire ale verii. Antrenoarea grupării slătinene a declarat că nu ştie când se va putea baza pe serviciile acesteia, urmând să fie supusă unor noi investigaţii medicale.

Handbalistă cu mare experienţă în Liga Naţională, Clara Vădineanu este o absenţă importantă în tabăra echipei CSM Slatina. Accidentată în jocurile de pregătire, Vădineanu nu a evoluat în primele două meciuri din actualul sezon, iar Victorina Bora a declarat că nu ştie când se va putea baza pe ea. Cert este că absenţa acesteia din teren cântăreşte enorm, fiind una dintre jucătoarele de bază din linia de nouă metri.

„Clara Vădineanu va trebui, după o pauză de trei săptămâni, să repete RMN-ul. În funcţie de rezultat, atunci va reveni. Are probleme la tendon, este destul de complicat, dacă forţează, riscă operaţie”, a precizat Victorina Bora, după meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.     

Comentarii

Redacţia

2019-09-11 15:09:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...