Învăţământ

2022-01-27, 10:25:00

Cinci elevi, din Olt, pozitivi la testarea de joi

UPDATE. Numărul testelor pozitive a crescut la opt. Pe lângă eleva de la Şcoala Gimnazială Mărgăriteşti, din Voineasa, alţi doi elevi, de la Şcoala Mihail Drumeş, din Balş, au rezultate pozitive. Ştirea Iniţială: S-a reluat testarea în masă a elevilor. Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, în urma testării de joi dimineaţă, cinci elevi au rezultate pozitive. Testele vor trebui confirmate sau infirmate prin testare PCR.

Trei elevi de la Şcoala Gimnazială Vlădila şi doi elevi de la Colegiul Naţional A.I. Cuza Corabia au avut rezultate pozitive la testare din această dimineaţă. Conform procedurii, elevii au rămas acasă, şi vor solicita testarea PCR. În funcţie de rezultat, ei vor reveni în bănci sau vor intra în carantină. Potrivit noilor reglementări, o clasă intră în online la apariţia a trei cazuri Covid-19. 

Următoarea testare în masă a elevilor va avea loc luni dimineaţă. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-27 10:25:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...