Sport

2019-02-15, 11:39:37

Campioana judeţului Olt se va duela la baraj cu reprezentativa similară din Dâmboviţa. Meciul tur se joacă pe teren propriu

Campioana judeţului Olt, care cel mai probabil va fi CSM Slatina, şi-a aflat adversara de la barajul de promovare în Liga a III-a. Reprezentanta judeţului nostru va întâlni reprezentanta judeţului Dâmboviţa. Meciul tur se va disputa în organizarea campioanei judeţului Olt.

Vineri, 15 februarie, de la ora 11.00, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți pentru barajul de promovare în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc. Campioana judeţului Olt va întâlni judeţul Dâmboviţa.

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a se vor disputa pe 15 iunie (ora 18.00), respectiv 22 iunie, de la ora 17.30.

CSM Slatina, echipă ce în tur a înregistrat victorii pe linie, este de departe marea favorită în a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a.     

Celelalte meciuri de la baraj din cadrul regiunii a V-a:

Argeş- Vâlcea

Teleorman- Dolj

Comentarii

Redacţia

2019-02-15 11:39:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...