Sport

2019-05-20, 15:16:09

Campania „Mingi în şcoli” ajunge în Slatina, la „George Poboran” şi „Vlaicu Vodă”

Campania „Mingi în şcoli”, demarată în 2016, ajunge, din nou, în Slatina. De data aceasta, cele 74 de şcoli din ţară vor primi două rânduri de echipament sportiv. Pe lista unităţilor şcolare se află Şcoala Gimnazială „George Poboran” şi Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. Acţiunea are drept scop promovarea handbalului în rândul elevilor.

Campania „Mingi în Școli”, începută în 2016 de către Henkel Beauty Care România, în parteneriat cu Federația Română de Handbal, a ajuns la cea de-a III-a ediție. În precedentele două ediții, campania a reușit să ofere aproximativ 5.000 de mingi la 470 de școli din toată țara, iar în ediția aceasta, proiectul menit să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc va echipa 74 de școli cu două rânduri de echipament sportiv.

„Campania «Mingi în Școli» ne oferă șansa de a inspira o generație nouă să se îndrăgostească de handbal. Succesul din anii anteriori, numărul mare de școli înscrise în campanie sunt un semn foarte bun care ne arată deschiderea către proiectul nostru. Ne dorim să continuăm pe această linie și să contribuim astfel la împământenirea handbalului drept sport național”,
a declarat Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal, potrivit site-ului FRH.

Printre cele 74 de unităţi şcolare din ţară, care vor primi echipament sportiv, se numără şcolile slătinene „George Poboran” şi „Vlaicu Vodă”.

„Ne bucurăm de fiecare dată când ajungem într-o școală și susținem elevii în practicarea sportului lor preferat. Campania Mingi în Școli a luat naștere în 2016 dintr-un parteneriat puternic dintre Fa și Federația Română de Handbal. După doi ani în care au fost donate 5.000 de mingi de handbal în 470 de școli din toată țara, anul acesta am mers și mai departe, oferind echipamente sportive viitorilor campioni ai țării în 74 de şcoli. Fa este un brand cu tradiție în România și suntem mândri să susținem viitorul unui sport național cu o istorie bogată în România”, declară Gabriel Barbu, General Manager, Henkel Beauty Care, Romania, se mai arată pe site-ul FRH.


Comentarii

Redacţia

2019-05-20 15:16:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...