Sport

2018-07-16, 16:33:53

Atleţii de la CSM Slatina, Daniel Budin şi Andrei Neagoe, argint la Campionatele Balcanice de ştafete, din Turcia

Echipa României, din care au făcut parte doi atleţi legitimaţi la CSM Slatina, Daniel Budin şi Andrei Neagoe, s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului, câştigând medalia de argint, la Campionatele Balcanice de ştafete.

Campionatele Balcanice de ştafete s-au desfăşurat în acest weekend, la Erzurum, în Turcia.

Slătinenii Daniel Budin şi Andrei Neagoe, componenţi ai lotului naţional, au câştigat medalia de argint la 4x100 de metri, fiind învinşi de selecţionata ţării gazdă, care îi are în componenţă pe campionul mondial, dar şi doi jamaicani naţionalizaţi.

„Este un rezultat de excepţie. Echipa României, din care au făcut parte Daniel Budin şi Andrei Neagoe, a scos un timp de 39 secunde şi 19, stabilind record naţional. Vechiul record era de 39 secunde şi 46, scos tot cu ei în lot, în urmă cu doi ani”, a declarat antrenorul celor doi atleţi slătineni, Dan Bărbuţi.

Pentru atleţii de la CSM Slatina urmează Campionatele Naţionale de Seniori, ce vor avea loc în perioada 26-27 iulie, la Piteşti. În proba de 100 de metri vor concura Andrei Neagoe, Daniel Budin şi Marius Şerban, la 200 de metri - Andrei Neagoe (campion en-titre), Daniel Budin şi Cosmin Dincă, în proba de 400 metri garduri va alerga Pavel Nichituş, iar la 4x100 metri şateftă vor alerga Cosmin Dincă, Marius Şerban, Andrei Neagoe şi Daniel Budin, campionii naţionali de anul trecut ai acestei probe.

„Obiectivul pentru aceste campionate naţionale este cucerirea a cel puţin trei - patru medalii”, a mai spus antrenorul slătinean Dan Bărbuţi.

Următoarea competiţie a verii va avea loc în perioada 6-13 august, la Berlin, Campionatele Europene, unde vor participa Andrei Neagoe şi Daniel Budin.

Comentarii

Redacţia

2018-07-16 16:33:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...