Sport

2017-02-16, 14:06:38

AS Milcov, amical cu echipa vâlceană Viitorul Dăeşti

AS Milcov va susţine primul meci de pregătire al iernii, după cantonament, în compania formaţiei vâlcene ce evoluează în Superligă, Viitorul Dăeşti. Jocul amical se va disputa, în deplasare, pe 23 februarie, cu începere de la ora 16.00.

Adversara grupării pregătite de Ionuţ Tache este, de asemenea, angrenată în lupta pentru accederea la barajul de promovare.

„Echipa vâlceană se află pe locul secund în Superligă, având şanse de a participa la baraj. În judeţul Vâlcea, Superliga este superioară Ligii a IV-a. Din Superligă se merge la baraj”, a precizat antrenorul echipei AS Milcov, despre adversara din primul amical al iernii.

AS Milcov va reveni, duminică, din cantonamentul de la Călimăneşti, urmând ca de luni să reia antrenamentele în localitate, pe terenul II din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2017-02-16 14:06:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro