Sport

2017-07-25, 20:34:26

AS Milcov a sistat antrenamentele. „Este posibil să nu participăm în Liga a III-a"

Probleme pentru nou-promovata în Liga a III-a, AS Milcov. Accederea în eşalonul al treilea aduce cheltuieli suplimentare, inclusiv legate de terenul pe care va disputa meciurile. Lipsa unor oferte pentru jucători a adus primele plecări, Gabriel Precup părăsind echipa la cateva zile de la reunire. Finanțatorul celor de la As Milcov a decis ca antrenamentele sa fie sistate, la aflarea veştii ca vor fi nevoiți sa închirieze terenurile de fotbal, conform hotărârii Consiliului Local Slatina.

Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuț Tache, spune că amicalul cu Pandurii Târgu Jiu a fost deja anulat. În plus, antrenamentele au fost sistate.

„Am sistat orice pregătire, pentru că nu avem teren. Finanțatorul nu-şi permite sa plătească 1.600 de lei la teren, plus cheltuielile care mai sunt cu organizarea unui meci, iar pentru antrenamente 600 de lei pe sintetic. Ne-a transmis ca nu poate suporta aceste cheltuieli. Amicalul cu Pandurii l-am anulat, mă aştept la ce e mai rău, să plece şi jucătorii. Dacă nu se rezolva ceva cu baza sportivă, atunci nu vom participa în Liga a III-a. Nu are rost, nu vreau sa ne facem de râs", a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuț Tache.

Potrivit spuselor purtătorului de cuvânt al Primariei Slatina, Mugurel Manea, solicitarea celor de la AS Milcov de a evolua pe Stadionul „1 Mai" va fi aprobată şi vor fi percepute taxele stabilite de Consiliul Local, mai exact 600 de lei/ 90 de minute pe sintetic și 1.600 de lei pe terenul principal.

Comentarii

Redacţia

2017-07-25 20:34:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...