Sport

2020-01-16, 10:39:13

Alegeri la AJF Olt, pe 16 februarie. George Constantinescu, favorit pentru un nou mandat. Aspiranţii la şefia forului fotbalistic judeţean au două zile să-şi depună candidatura

16 februarie este data la care va fi organizată Adunarea Generală a AJF Olt, cel mai important punct de pe ordinea de zi fiind alegeera preşedintelui forului fotbalistic judeţean. George Constantinescu, actualul preşedinte în exerciţiu, este marele favorit în a obţine un nou mandat. Ceilalţi candidaţi care doresc să se înscrie au la dispoziţie două zile pentru a-şi depune dosarele, pe 30 şi 31 ianuarie.

Adunarea generală a AJF Olt va avea loc pe 16 februarie, cu începere de la ora 11.00, la Şcoala Gimnalzială „Eugen Ionescu”, din Slatina. În cadrul evenimentului va fi aleasă conducerea forului fotbalistic judeţean. Pentru funcţia de preşedinte, favorit în a prelua un nou mandat este George Constantinescu.

Persoanele eligibile pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF Olt trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
- să depună cerere scrisă şi dosar de candidatură
- să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România
- să aibă studii universitare de lungă durată, în specialitate, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă
- cazier judiciar curat, eliberat cu 7 (şapte) zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură
- să nu fi depăşit vîrsta de 70 de ani
- să facă dovada propunerii scrise din partea a cel putin 1(un) membru afiliat
- au îndeplinit pentru o perioada de minimum 5 (cinci) ani una din urmatoarele funcţii: preşedinte AJF/ LPF/ FRF, vicepreşedinte AJF/ LPF/ FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/ LPF/ FRF sau preşedinte de club/ asociaţie indiferent de nivelul de competiţii. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se va face printr-un document eliberat de FRF sau AJF
- nu au fost declarate persona non grata de catre Adunarea Generală a FRF/ AJF.

Dosarele candidaţilor pentru funcţia de preşedinte vor fi depuse la sediul AJF Olt, în zilele de 30.01.2020 şi  31.01.2020, între orele 9.00-12.00.

Analiza dosarelor de candidatură (aprobare-respingere) pentru funcţia de preşedinte al AJF Olt va fi făcută în sedinţa Biroului Executiv din data de 13.02.2020, ora 13.00, rezultatele fiind afişate pe site-urile AJF Olt.

Intrarea în sală a membrilor afiliaţi, la Adunarea Generală de pe 16 februarie, se face pe bază de mandate şi ecusoane, iar pentru colaboratori pe bază de invitaţii. Fiecare delegat prezent va primi din partea AJF Olt o minge de joc. 

Comentarii

Redacţia

2020-01-16 10:39:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...