Sport

2018-09-27, 14:18:33

Adrian Neaga se alătură Şcolii de Fotbal Athletic Slatina. „Îmi doresc să le împărtăşesc din experienţa mea de fotbalist”

Adrian Neaga, fost jucător la Steaua Bucureşti şi FC Argeş, emblematic pentru fotbalul piteştean, se alătură Şcolii de Fotbal Athletic Slatina, din postura de antrenor. Două grupe de copii vor avea ocazia să înveţe de la fostul atacant tainele sportului cu balonul rotund.

Rică Neaga nu este străin de ce se întâmplă la Athletic, fiul acestuia, Mario, jucând la numeroase turnee sub culorile „giallo-rossa”.

„Eu sunt alături de Athletic Slatina încă de la început, în primul rând mă leagă o prietenie veche de Sebi Noaţă. Am fost cu ei în multe turnee, copilul meu avea cinci ani când a jucat prima dată pentru Athletic. Acum am zis că este momentul să formăm un cuplu frumos, să învăţăm copiii să crească, să se bucure de mişcare. Îmi doresc să le împărtăşesc din experienţa mea de fotbalist”, a declarat Adrian Neaga.

Fostul internaţional spune că micii fotbalişti au nevoie de un mediu propice pentru a se dezvolta armonios, iar la Athletic Slatina au parte de tot ce este mai bun. 

„Mi-a plăcut dintotdeauna ce se întâmplă la Athletic. Copiii merg la multe competiţii peste tot în ţară, au luat contact şi cu tuneele internaţionale. Dar cel mai important pentru cei mici este să se dezvolte într-un mediu bun, să crească şi ca oameni, nu doar ca fotbalişti, iar la Athletic chiar au parte de asta”, a mai spus Rică Neaga.

Comentarii

Redacţia

2018-09-27 14:18:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...