Sport

2021-10-04, 12:02:07

Adina Diaconu, medalie de argint cu echipa, la Campionatul European de la Cluj-Napoca

Slătineanca Adina Diaconu este vicecampioană europeană cu echipa de tenis a României, la actuala ediţie a Campionatului European, ce s-a desfăşurat în România, la Cluj-Napoca. Tricolorele au disputat a patra finală consecutivă şi şi-au apărat titlul de campioane europene în faţa Germaniei, care s-a impus cu 3-1.

România se poate mândri cu o nouă performanță uriașă pe scena continentală, un argint muncit, acasă, la Campionatul European pe echipe, seniori, de la Cluj-Napoca, 2021. Din echipa naţională a făcut parte şi slătineanca Adina Diaconu. 

„După ce a dominat ultimele două ediții, din 2017 și 2019, unde a devenit campioană, naționala feminină s-a clasat pe locul secund, în BT Arena, la finalul celor șase zile care au reprezentat o sărbătoare atât pentru noi, cât și pentru fani. 

Parcursul excelent din faza grupelor și de pe tabloul principal a făcut ca fetele să-și apere titlul de campioane ale Europei la echipe în finala cu Germania. A fost un duel în care micile detalii au făcut diferența și care a fost pierdut cu 1-3, deși Daniela Dodean Monteiro a sunat adunarea la 0-2”, transmite Federaţia Română de Tenis de Masă. 

Echipa feminină este campioană la ultimele două ediții ale Campionatelor Europene și a jucat patru finale consecutive înaintea acestor titluri. Comentarii

Redacţia

2021-10-04 12:02:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...