Social

2018-07-05, 11:22:38

Se strâng donaţii la Slatina pentru sinistraţii din judeţele afectate de inundaţii. DJST Olt, centrul de colectare

Cei care doresc să doneze haine şi alimente persoanelor ale căror case au fost luate de ape o pot face în perioada 9-18 iulie, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Olt, situat în strada Aleea Viorelelor nr. 2 din Slatina. Judeţele Bacău, Buzău, Covasna, Neamţ, Braşov, Vrancea, Galaţi şi Botoşani sunt grav afectate de inundaţii, oamenii din aceste zone pierzându-şi agoniseala de o viaţă.

 Instituţia Prefectului - Judeţul Olt, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, organizează o campaniei de strângere de ajutoare umanitare pentru populația din județele afectate de inundații.

Campania va fi deschisă în perioada 9 - 18 iulie 2018, între orele 08.00 - 18.00. Donațiile pot fi făcute la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, din strada Aleea Viorelelor nr. 2 din municipiul Slatina.

Slătinenii sunt aşteptaţi să doneze apă potabilă îmbuteliată, alimente neperisabile, făină, ulei, mălai, zahăr, orez etc., pături, saltele, perne, lenjerii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cu rugămintea ca acestea să fie îngrijite, astfel încât să poată fi folosite, electrocasnice în stare de funcţionare şi produse de igienă personală.

Ploile de săptămâna trecută au lăsat prăpăd în urmă. Patru oameni şi-au pierdut viaţa, fiind luaţi de viituri, iar sute de case au fost distruse. În toată ţara, 760 de persoane au fost salvate din calea apelor, intervenindu-se în aproape 100 de localităţi.

Comentarii

Redacţia

2018-07-05 11:22:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...