Administraţie

2019-08-06, 12:22:58

Primăria construieşte o nouă parcare în cartierul Progresul

O parcare pe mai bine de 3.000 de metri pătraţi va fi construită de Primăria Slatina, în cartierul Progresul, în apropierea Creşei Nr. 4 de pe strada Zmeurei.

Potrivit unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, vineri, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local Slatina, terenul în suprafaţă de 3.155 metri pătraţi va fi trasferat către municipalitate de la Consiliul Judeţean Olt.

Municipalitatea are termen doi ani să amenajeze în zonă o parcare pe locul unde în prezent se află o fostă spălătorie, un bazin de înot nefuncţional şi o anexă.

Terenul pe care va fi amenajată parcarea este în curtea fostului Centru de Plasament Speranţa. Două etaje ale acestei clădiri au fost preluate de Primăria Slatina de la Consiliul Judeţean Olt, aici fiind amenajată Creşa nr. 4, dată în folosinţă în anul 2014. În noua creşă sunt cinci clase, cu dormitoare, sală de mese şi toate dotările necesare pentru cei mici. 45 de copii vin zilnic la această creşă.

Comentarii

Redacţia

2019-08-06 12:22:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...