Politică

2017-06-12, 13:32:08

Marius Iancu, despre parţialele de duminică: „O confirmare a rezultatelor obținute de PSD la alegerile de anul trecut”

Directorul de campanie al PSD pentru alegerile parţiale de duminică, deputatul Marius Iancu, a declarat că rezultatele obţinute de candidaţii social-democraţi la Osica de Sus şi Sprîncenata reprezintă o confirmare a faptului că oamenii au în continuare încredere în partidul de guvernământ.

De asemenea, Iancu spune că scrutinul de duminică a confirmat rezultatele obţinute de PSD Olt, la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut.

Parlamentarul a ţinut să le mulţumească oltenilor pentru susţinere.

„Candidații PSD la alegerile parțiale din 11 iunie din comunele Osica de Sus au obținut din nou votul de încredere al cetățenilor. Îi felicit pe Gheorghe Manicea, noul primar al comunei Osica de Sus, și pe Marin Mihăeşteanu, primarul reales al comunei Sprîncenata. Aceste alegeri sunt o confirmare a rezultatelor obținute de PSD la alegerile locale și parlamentare de anul trecut și ne arăta că oamenii au, în continuare, încredere în PSD, că masurile din Programul de Guvernare îi ajută, că el trebuie continuat pentru că este șansa de dezvoltare a comunităților locale și, implicit, a României. Le mulțumesc locuitorilor din Osica de Sus și Sprîncenata pentru votul lor, mulțumesc echipei PSD Olt care a fost alături de candidații noștri în aceste două săptămâni, îi mulțumesc lui Virgil Delureanu, secretar general al PSD Olt și vicepreședinte al Consulului Județean Olt, care a fost prezent în fiecare zi printre oamenii din cele doua comune. PSD Olt este o echipă unită și puternică. Suntem mereu alături de oameni și de aceea ne bucurăm de încrederea și susținerea lor”, a declarat Marius Iancu.

Candidatul PSD Marin Mihăeșteanu a obținut peste 66% din voturi, la alegerile parțiale de duminică, câștigând pentru al doilea an la rând mandatul de primar al comunei Sprîncenata. La Osica de Sus, Gheorghe Manicea a reușit să ia 1.184 voturi, adică 48,66% din sufragii.


Comentarii

Redacţia

2017-06-12 13:32:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro