Politică

2019-02-05, 11:46:56

FOTO. Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului marcată de tinerii PSD Slatina

O acțiune de informare și conștientizare a slătinenilor despre măsurile care trebuie luate pentru a scădea riscul apariției acestei boli a fost desfăşurată, luni, de TSD Slatina, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului.

Preşedintele TSD Slatina, Alexandru Berechet, a declarat că scopul inițiativei este de a spori gradul de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică și promovarea celor mai noi și eficiente metode de a lupta împotriva acestei boli.

Cei de la TSD Slatina, pe lângă discuțiile purtate, au împărțit și materiale cu caracter informativ, în dorința ca scopul sau obiectivul acestei campanii să fie transmis și către familiile celor cu care au discutat ieri.

„Ne-am bucurat enorm să vedem că cetățenii au fost foarte deschiși cu privire la acțiunea noastră, dar și de faptul că din ce în ce mai mulți dintre aceștia au început să fie mult mai atenți la calitatea vieții, astfel încât încearcă să reducă cât mai mult riscurile acestei neplăcute boli”, a declarat președintele TSD Slatina, Alexandru  Berechet.

Comentarii

Redacţia

2019-02-05 11:46:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...