Politică

2021-09-21, 14:32:35

Emil Albotă (PSD): România rămâne cramponată în miza alegerilor pentru șefia PNL

Deputatul PSD Olt Emil Albotă critică Guvernul care a dus ţara într-un nou impas, în plină criză sanitară.

Albotă arată că românii duc greul, încercând să facă faţă scumpirilor şi pandemiei care este tot mai agresivă.

„În România reală alimentele sunt scumpe, puterea de cumpărare scade, scade și consumul! Românii sunt tot mai necăjiți! România se află din nou în impas. Pandemia ne ia iar pe nepregătite și se manifestă cu repeziciune, PNRR este în pericol de a eșua la nivel de implementare (pentru că nici astăzi nu este aprobat), facturile la energie și gaze cocoșează românul de rând, iar învățământul se măsoară în numărul de cazuri la mia de locuitori. Instabilitatea politică și dezastruoasa guvernare de dreapta generează sărăcie și disperare în viața românilor și necesită o intervenție imediată”, a declarat Albotă.

Parlamentarul oltean, reclamă faptul că lupta pentru şefia PNL primează în faţa nevoilor ţării.

„România rămâne, în schimb, cramponată în miza alegerilor pentru șefia PNL, asistând la un spectacol mediatic purtat de două găști. Una amenință și chiar scoate la iveală dezvăluiri, cealaltă scoate de la sertar PNDL- un program PSD, ca monedă de șantaj pentru primarii, care, ca în orice partid, pot înclina balanța în această miză politică.
Prinși în febra alegerilor de partid, guvernanții n-au capacitatea de a previziona ceea ce va urma. Mai grav este că nici nu cred ca-i interesează. Suntem la mâna unei găști cu miniștri incoerenți, absenți, semianalfabeți, fără carismă și fără empatie, dar prinși până peste urechi de lupta internă pentru putere. Țara nu se împarte, domnilor, în gașca lui Orban sau gașca lui Cîțu! Țara se împarte în români care nu-și vor mai putea plăti facturile, nu-și vor mai trimite copiii la școală, pentru că, din nou, campania de vaccinare a eșuat lamentabil, își vor pierde locurile de muncă și nu vor porni căldura sau vor sta pe întuneric pentru a face economie”,
explică Emil Albotă.

El trece în revistă şi prestaţia miniştrilor PNL, antologică fiind reacţia Ralucăi Turcan atunci când o slătineancă i-a spus că nu poate trei din Salariu, iar ministrul Muncii şi-a dus mâinile la urechi.

„Țara se împarte în români neputincioși lăsați la mâna unei ministrese care își bagă mâinile în urechi, deranjată fiind de strigătele unei șomere, trecută de 50 de ani, care vrea să muncească, dar pe care nu o mai angajează nimeni sau la mâna unui premier care se visează noaptea Superman și ziua se postează pe Insta, descoperind, ca un copil mic, tehnologia.  În plus, pe burta goală, recomandarea sportului celor bogați și relaxați este o dovadă crasă de ignoranță și lipsă de empatie”, a conchis Albotă.

Comentarii

Redacţia

2021-09-21 14:32:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...