Politică

2017-10-18, 13:51:40

Consilierul judeţean Corina Sulger, membru în comitetul de reglementare al ANRE. Noua conducere, votată în Parlament

Noua conducere a Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a fost votată miercuri de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, consilierul judeţean din Olt, Corina Sulger, fiind confirmată în funcţia de membru în comitetul de reglementare al instituţiei.

Noua conducere a ANRE a fost validată de plenul Parlamentului cu 220 de voturi „pentru” şi 79 voturi „împotrivă”. Votul a fost secret, cu buletine.

În funcţia de preşedinte al ANRE a fost numit deputatul PSD Dumitru Chiriţă, pentru un mandat de cinci ani.

În funcţia de vicepreşedinte al ANRE a fost numit Zoltan Nagy-Bege, în timp ce pentru cele două funcţii de membru în comitetul de reglementare al autorităţii au fost numiţi Gheorghe Gabriel Gheorghe (din partea ALDE, în prezent secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat) şi Corina Sulger (PSD Olt), care în prezent lucrează la CEZ Vânzare.

Corina Sulger este consilier judeţean din anul 2016, iar cu un an înainte a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Slatina. De asemenea, ea a candidat pentru o funcţie de senator, pe lista social-democraţilor olteni.

Comentarii

Redacţia

2017-10-18 13:51:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...