Eveniment

2018-07-17, 10:23:14

Au fost reluate căutările bărbatului înecat în Olt, la Moşteni

Echipa de scafandri a ISU Olt a reluat, marţi dimineaţă, misiunea de căutare a bărbatului posibil înecat în râul Olt, la barajul de la Moşteni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că la fața locului se deplasează o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o ambarcațiune cu motor.

Totodată, luni seara, detașamentul Slatina, cu o autospecială de primă intervenție, a desfăşurat o misiune de patrulare pe barajul Moșteni, în speranţă că va fi zărit trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 43 de ani.

Tragicul eveniment s-a petrecut duminică seara. Bărbatul era cu animalele la păscut când s-a gândit să facă o baie în Olt. După ce n-am mai ajuns acasă, au fost alertate autoritățile de către rudele acestuia. Hainele bărbatului au fost găsite pe malul apei.

Căturările scafandrilor sunt îngreunate de lipsa de vizibilitate şi de curenţii puternici. În plus, nu se cunoaşte cu siguranţă zona în care bărbatul s-a înecat.

Comentarii

Redacţia

2018-07-17 10:23:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...