O femeie, din Tia Mare, este dispărută din 11 aprilie. Cine o vede să sune la 112

O femeie, din comuna Tia Mare, judeţul Olt, este dispărută din data de 11 aprilie. Femeia, în vârstă de 51 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Soţul acesteia a semnalat dispariţia pe data de de 21 aprilie.

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 51 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 11 aprilie 2024 și nu a mai revenit.

La data de 21 aprilie, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați, de către un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că soția sa, PETRESCU ELENA, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 11 aprilie 2024 și nu a mai revenit, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, constituție atletică, păr roșcat, ondulat.

La momentul plecării, aceasta purta o geacă neagră din material textil, pantaloni negri de trening, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.