Politică

2019-01-08, 10:55:06

Andrei Iordache nu mai e director la DSP Olt. Aşteaptă numirea într-o funcţie la Ministerul Finanţelor

Începând cu data de astăzi, Andrei Iordache nu mai este director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, el urmând să fie numit pe o funcţie de consilier al ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Contactat telefonic, Iordache a confirmat pentru Gazeta Nouă că i-a parvenit ordinul de încetare a exercitării funcţiei de şef al DSP Olt, Ministerul Sănătăţii împuternicind pentru această funcţie pe Marius Bodescu, auditor în cadrul Direcţiei.

Fost membru PNL, UNPR şi PSD, Andrei Iordache a afirmat că nu ştie când va fi numit în noua funcţie din cadrul aparatului guvernamental.

Iordache se afla la conducerea DSP Olt din octombrie 2017. Anterior, el a fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-01-08 10:55:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...